BİLECİK / İNHİSAR - İnhisar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz çok amaçlı salonunda  ‘’Gençlik ve Güvenli Gelecek ‘’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Ara

İnhisar Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak eğitime  ve okulumuza yapmış olduğu desteklerden dolayı Sayın Kaymakamımız Hakan KESKİN´e teşekkür ederiz.

Ara

Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele konusunda bilgilendirme ve bağımlılık yapıcı maddeler ve kullanılması halinde ortaya çıkabilecek belirtiler hakkında bilgilerin anlatıldığı seminer yapıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Büyük Önder  Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ebediyete intikalinin 76. yılı  törenle anıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 91. yıldönümü kutlama programı, 28 Ekim Salı günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Eyl

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Meraşal  Rütbesi ve  Gazi  ünvanının verilmesinin yıldönümü olan 19  Eylül’de kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla ,İlçemiz  Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma ve kutlama programı  düzenlendi.